Weerbaarheidstraining exclusief voor dames

In het najaar 2017 organiseert Chikara opnieuw een weerbaarheidstraining van 8 lessen exclusief voor dames.

Uiteraard kunnen we geen volledig pakket zelfverdediging aanbieden op slechts 8 lessen maar we bieden wel een praktijk gericht lessenpakket aan.  We leren je een heel aantal tips & trics met als doel je weerbaarheid te verhogen en daarnaast ook een heel aantal zeer praktische technieken die je in staat moeten stellen om in geval van nood toch het nodige weerwerk te bieden en je in veiligheid te brengen.

De lessenreeks gaat van start op vrijdag 6 oktober in het gemeentelijke sportcentrum van Wijnegem en dit telkens van 20u30 tot 22u.
Datums : 06/10 – 13/10 – 20/10 – 27/10 – 10/11 – 17/11 – 24/11 – 01/12
(03/11 is er geen les wegens herfstvakantie)

De deelnameprijs voor het volledige lessenpakket bedraagt 65 euro  en is te storten op rekeningnummer BE04 7331 5815 8631 met vermelding ‘weerbaarheid + je naam’

Het is zeker geen fysiek zware inspanning maar het opzet van deze lessenreeks is in de eerste plaats om de weerbaarheid in jezelf te stimuleren en te versterken.

Het is echter evenzeer ons doel om er een aangename en ontspannende vrijdagavond van te maken,  je zinnen even te kunnen verzetten door eens iets totaal anders te doen en er bijkomend een heel aantal zelfverdedigingstechnieken aan te leren.

Voor deze lessen doe je best losse sportkledij aan en voor zij die wensen zijn er kleedkamers en douches voorzien.  Na de les kan je vrijblijvend nog iets gaan drinken in de cafetaria van de sporthal.

Inschrijven voor deze lessen doe je via het standaard online contact formulier op onze website met als onderwerp ‘Weerbaarheidstraining voor dames’ en vermeld je naam en email-adres.
(Als je zou inschrijven met meerdere personen, graag de naam en het email adres van alle deelneemsters.)

Opgelet – het aantal inschrijvingen voor deze avond is beperkt en we werken volgens het principe van volgorde van inkomende inschrijvingen.

Nog vragen ? Aarzel niet ons te contacteren !

CU @ our ladies nights