Dagelijks bestuur


Bestuurders

Egbert Nuyts

Voorzitter - Trainer - Jeugdcoördinator
3e Dan - Stijl Tomonokai

Marc Scholiers

Ondervoorzitter - Trainer - Clubsecretaris
3e Dan - Stijl Tomonokai

Peter Vandenhoutaer

Bestuurslid - Trainer
3e Dan - Stijl Tomonokai


Secretariaat

Nadia Geysen

Secretariaat

Clubstructuur

 • Dagelijks bestuur
  Het dagelijks bestuur stippelt het beleid van de club uit en beheert de club volgens het principe van ‘een goede huisvader’. In overleg met de jeugdbegeleiders wordt het reilen en zeilen van Chikara door hen in goede banen geleid.
 • Jeugdwerking
  In het kader van onze jeugdwerking maken alle jeugdbegeleiders deel uit van onze jeugdwerking. Op regelmatige basis komen zij samen met het dagelijks bestuur om de werking en planning aangaande onze jeugd uit te stippelen. Zij organiseren de nevenactiviteiten voor onze jeugdafdeling en bepalen mee hoe de algemene werking van de club wordt uitgetekend.
 • Actieve leden
  Actieve leden mogen deelnemen aan de algemene vergadering en zijn stemgerechtigd. Actieve leden kunnen voorgedragen worden door de algemene vergadering en worden steeds goedgekeurd door het dagelijks bestuur.  
 • Vriendenkring Chikara : time4friends
  De vriendenkring is een onderafdeling van onze club. Noem hen gerust het ‘feestbestuur’. Zij organiseren op regelmatige basis een aantal activiteiten voor onze volwassenen en hebben daarbuiten ook een heel deel activiteiten waar ook mensen van buiten de club kunnen aan deelnemen. Meer info vind je op www.time4friends.be
 • Huishoudelijk regelement
  Dit document ligt ter beschikking en kan steeds ingekeken worden op vraag aan het secretariaat of een van de bestuursleden.
  Alsook het document inzake informatieplicht ( ref. wet op het statuut v d vrijwilliger )
 • Vertrouwenspersonen
  Jeugdcoördinator : Egbert Nuyts – 03/354 11 08
  Vertrouwenspersoon integriteit : Nadia Geysen – 03/353 15 40
  Chief Data Privacy Officer : Peter Vandenhoutaer – 03/353 15 40